Зоран Џонов

Рођен је 19.01.1969.године у Скопљу где је завршио основно и средње образовање. Од 1989. до 2005.године живи и ради у Београду, а од тада до данас у Врању.

Радно искуство:

International orgnization for migration IOM – Међународна организација за миграције, 2016 – 2017. Save the Children- Serbia фебруар-април 2016. Помоћник координатора пројекта НГ август – октобар 2014.Образовање и обука -хонорарни рад / freelancer. Пројекат је обухватао обуку деце основних школа и биле су им презентоване разне опасности и ситуације које могу произаћи из употребе интернета. Пројекат је успешно приведен крају. Помоћник координатора пројекта „Задужбина“ јун-август 2014. Новинарство / Забава, хонорарни рад / freelancer. Пројекат се бави очувањем животне околине, традиције, културе, наталитета,бори се против осиромашења и пропадања села и осталих актуелних проблема који море наше друштво. Серијал је емитован на регионалној РТВ Врање и може се наћи на You Tube каналу

Директор и власник „Долче Вита“ Врање април 2006 – децембар 2012. трговина, продаја, самозапослен /предузетник.
Hyatt Regecy Belgrade март 1995 – март 2005. Туризам и угоститељство на неодређено време. 2004 год. проглашен за радника – најбољег продавца у кампањи „up selling“, поводом промоција нових брендова, у овом случају вина. Једном је проглашен за „радника месеца“ у хотелу Hyatt Regecy Belgrade. Стално усавршавање ИТ технологије. Лиценцирани референ противпожарне заштите. Волонтерски био активан учесник пројекта „Тужна Морава“ 1 и 2 који су у моменту емитовања и објављивања на глобалним мрежама привукли светску пажњу и покренули много таквих и сличних акција из области екологије и у нашој држави. Члан клуба екстремних спортова „Еxтриме“ и Покрета „Чувари Србије“. Одлично говори енеглески језик. Хоби: камера и фотографија, послови на интернет порталима. Организационе вештине • Комуникативност • Способност рада у тиму • Одговорност • Креативност • Изражене преговарачке способности • Спремност на континуирано усавршавање • Иницијативност. Прилагодљив условима.