Још једна медаља Давидовићеве

Врањска кикбоксерка Ивана Давидовић окитила се још једном медаљом. Освојила је сребро на такмичењу „Трофеј Београда“. За трофеј су се борили такмичари из шест држава.

У финалу је изгубила од јуниорске првакиње света и Европе, која је, по речима Давидовићеве, одличан техничар и тактичар.

Својом комбинацијом: снаге, агилности и кардиа, кик-бокс има способност да потпуно трансформише твој физички изглед, као и поглед на живот. Кик-бокс је борилачки спорт настао на основама бокса, каратеа, теквондоа, кунг фуа и других више или мање познатих борилачких спортова.      Основни циљ борца је надвладати противника бољом техником, брзином и снагом уз максималну сигурност, толеранцију, поштење и част.

ПОДСЕТНИК

На традиционалном избору за најбоље у спорту за 2018.годину, који се одржава у оквиру обележавања 31. јануара, Дана града, за најбољу спортискињу проглашена је  Ивана Давидовић из Кик-бокс клуба Врање, док је најбољи спортиста Кристијан Стошић, члан Атлетског клуба Врањски маратонци.

Интервју са Иваном можете погледати на нашем youtube каналу на : https://www.youtube.com/watch?v=CgEAeLtx4Jk&feature=youtu.be

Медијски пројекат „Буди спортски тип“  подржан је из буџета Града Врања  на основу Јавног позива за суфинансирање пројеката за производњу медијских садржаја  за радио, интернет  и штампане медије и новинске агенције  у  2019. години.